čtvrtek 26. listopadu 2020

S rodinou čas běží rychleji

 Hezké ráno,

mám dovolenou a už jsem se nemohla dočkat až budu mít čas na můj blog a přidání nového článku a taky až se budu moct podívat na ostatní oblíbené,Ty Vaše pro potěšení i inspiraci.

Byla jsem v Pardubicích,kde mám vlastně celou rodinu.Vnuk Martínek měl narozeniny,letí to strašně rychle,už 5 !Bylo tam úžasně,tam je mi vždycky hrozně dobře,ty dny s ním jsou úžasný,jen to příšerně rychle letí.

S Martínkem taky oslavila narozeniny moje mamka,ta už 70 a ten čas s ní je taky k nezaplacení.Rodina je pro mě prostě strašně důležitá a vlastně na prvním místě.


Pořád je veselý a neskrýval radost ze sebemenší maličkosti



Nechybělo mi nic :))

Než jsem odjela jsem dostala jedno ráno nápad,že bych si chtěla namalovat a ušít polštářek s motivem Maileg a bylo to rychlé,už mi dělá parádu.Všechno jsem již začala ladit do vánočna,letos mě to strašně chytlo,víc než ty roky předtím,kdy už děti nebydlely doma.Tak tento rok je to úplně jiný,chci si ho udělat hezčí,svátečnější.





Západy i východy sluníčka před tou mlhou co je poslední dny ...


Přeji všem příjemné a pohodové dny a určitě zase brzy.

Mějte se strašně dobře.

Renata

12 komentářů:

  1. Renatko,krásné fotografie o všem.Vím,jak je to hezké a povzbuzující vidět se s vnoučaty a celou rodinou.Tvůj vnouček je prima kluk.
    Také se tento rok nějak více těším na advent a vánoce,možná v nich hledáme klid a pohodu,která nám téměř celý rok chyběla.Nevím ani,jak to o vánocích bude,zda se sejdeme,ale snad jo a na to se těším nejvíce.
    Měj se také moc dobře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško,věřím , že se s rodinou sejdete a prožijete příjemné svátky a pohodu.A s vnoučaty máš skutečně pravdu.Hezký večer.

      Vymazat
  2. To je dobře, že jsi zase tady)))
    Polštářek je nádherný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi,mooooc děkuju !Za milý komentář i návštěvu tady u mě.Krásný večer

      Vymazat
  3. Renatko, ráda tě tady opět vidím! Užila sis rodinu, co je víc! Hlavně v této době. Překvapení, že ji máš v Pardubicích :o) Polštářek je moc krásný.
    Přeji hezké a hlavně zdravé dny, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,moc děkuju.Však už se mi tady po blogu i po Vás stýskalo.Jsem z Pardubic,do Prahy jsem šla s partnerem kvůli jeho zaměstnání,ale i po třech letech tady si pořád zvykám,i když jako úplný cizinec už si tady nepřijdu :)Moc hezký večer.

      Vymazat
  4. Taky mám ráda čas adventní a pak Vánoce. Teď od první adventní neděle už to také začnu v domě zdobit. Těším se na to.
    Polštářek se Ti povedl a líbí se mi i dezén polštářku vedlejšího. Všechno jsi nafotila pěkně.
    Příjemné dny!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani,moc děkuju za milý komentář,potěšil mě.Ten červený polštářek s kvězdami jsem si před 14 dny objednala na H&M,chtěla jsem jiný,ale než jsem se rozhoupala byly fuč.Měj moc prima večer.

      Vymazat
  5. Renatko, rodina je prostě nejvíc, viď?! Vnuk je pěkný klučina :)
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,máš pravdu,jsou pro mě to nej na světě.Martínek je vážně skvělej a je to moje radost.Přeju Ti příjemný večer a ještě hezčí víkend.

      Vymazat
  6. Reny, máš pravdu, rodina je nejvíc. A moc krásné fotky, kochám se. Jsem ráda, že jsi zase zpět. Ten polštářek je úžasný!!! Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné odpoledne,jsem moc ráda,že se polštářek líbí .Děkuju moc <3

      Vymazat