sobota 19. září 2020

Sobotní den


                                                                                    Hezké sobotní ráno, 
ještě pořád se nějak nemůžu po nemoci úplně vzpamatovat a ke všemu se musím přemlouvat.Tak bych vyrazila na delší procházku do parku a vždycky to zase odložím.Po dvou dnech v práci na mě dnes čeká vaření i nějaký úklid,zvažuji už i sklizení truhlíku ze dvorku,už se mi zdají ty večery pěkné chladné.
V divadle i okolo přibývá lidí v karanténě,nikdo o ničem jiném nemluví,media vlastně už ani nic jiného neprobírají a mě to opravdu štve.I když se ve velké míře snažím tomu vyhnout,není to mezi lidmi vůbec možné a člověk je tím úplně zahlcenej....Je to otřesná doba a upřímně se těším až to skončí,až od toho bude klid.Snažím se načerpat sílu a nějakou pozitivní energii alespoň trochu přírodou a milýma lidma.Vím,že to určitě někdo z Vás také tak máte a že je to nelehké i pro jiné lidi.Přeji všem pevné zdraví i mysl,moc hezký a ničím nerušený víkend a zase brzy.
Renata
P.S.: STŘÍPEK z divadla,pokud by to někoho zajímalo a ještě to nevěděl tak manželům Lídě a Sašovi Rašilovovým se narodila krásná holčička Emilka.
Tímto jim moc gratulkuji a holčičce přeji do života jen a jen to nejlepší.Její fotografii případně najdete na stránce Činohry ND na Facebooku.



 

13 komentářů:

  1. Renatko, děkuji za krásné fotky! Ano, i my utíkáme do lesa před katastrofickými zprávami. Jsem ráda, že jsme dovolenou nevzdali a načerpali nějakou energii.
    O miminku Rašolových vím, přeji jim hodně zdraví, štěstí a radosti.
    A tobě taky, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,děkuju moc.Jsem ráda,že se i tady najsou tak milý lidé a já jsem ráda za každého z Vás.Moc hezký večer.

      Vymazat
  2. Snažím se také od viročísel a zpráv odprostit. I u nás v práci jede tohle téma. Jak někdo začne; zvedání kotvy))))a utíkám pryč.
    Krásný odpočinkový víkend přeji. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi,to je dobré,že můžeš utéct :) mě to řekne jako vrátné u okýnka snad každý kdo se zastaví :)) a není úniku .Ale někdy mávnu rukou a dobré,ale někdy to na mě tak nějak dopadne a mám toho plné zuby.Přeji hezký zbytek soboty v pohodě.

      Vymazat
  3. Také se tomu nedokážu vyhnout - už ani na blogu :-( Navíc mi to celé přijde zbytečné - testování a strašení, když vlastně léku není - už je tolik nemocných, že každý se už s nějakým nakaženým setkal (jen to buď ví, nebo neví). Pevné nervy a pevné zdraví... Fotografie krásné. Příroda tu naštěstí stále zůstává, abychom v ní načerpali energii .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezké nedělní dopoledne,naprosto souhlasím se vším.A ta příroda je v téhle době úplný lék.Prima neděli a všechno dobré.

      Vymazat
  4. Renatko,těch zpráv je až moc.My to s rodinou ani s přáteli nijak nerozebíráme.Je to realita a s ní nic neuděláme.Společnost se začíná promořovat.S manželem jak to jde někde cestujeme,se psem chodíme na procházky do lesa,kde jsme většinou sami.Je fajn,že je hezky,ponuré počasí by trochu přidalo na horší náladě.O miminku Rašilových jsem četla a přeji všem hodně zdraví.I Tobě,aby jsi byla v úplném pořádku.
    Fotografie jsou moc krásné a zajímavé.
    Měj hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško,moc jsi mě potěšila komentářem a děkuju.I já přeju to samé a krásné slunečné dny.

      Vymazat
  5. Renatko, cítím to taky tak. Zpráv se na nás valí neustále hodně. Je to až ubíjející... Ještě že mám zahradu, kde trávím hodně času, nejen prací, ale i lenošením. No, v práci jsme jen sami dva a manželem, tak to naštěstí téma Covid moc neprobíráme. Televizi už moc nepouštím, stačí to, co vidím, když otevřu net. Už aby to bylo za námi, viď.
    Měj prima dny a pevné nervy, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo,moc děkuju za komentář.Můj muž o tom nechce slyšet taky ani slovíčko,jakmile naskočí náhodou v televizi něco na to téma,okamžitě vypíná.Máš pravdu,že to co na člověka vyskakuje všude na netu úplně bohatě stačí.Krásné dny plné sluníčka a dobré zdravíčko i Vám domů celé rodině.

      Vymazat
  6. Tak hlavně zdraví a v té souvislosti i to duševní.
    Za poslední víc než půl rok toho všeho lidé mají plné zuby a na mediální masáž jen a jen nadávají z důvodů protikladných vyjádření.
    Máme krásné babí léto a děkuji tam nahoru za přísun slunečních paprsků, bez nich by byl život pěkně smutný a když se vydaří den s modrou oblohou, bonus navíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blondýnko,máš pravdu a musíme si těch zatím krásných dnů užít a být co nejvíc v klidu a ve zdraví.Užij si krásné dny a moc děkuju za komentář,za přečtení.

      Vymazat
  7. Reny, tak ať je ti brzy líp. Moc hezké fotky. Jo je to děsná doba. Mně ani tak nevadí to povídání, ale že se zase spoustu lidem mění život od základu, protože ta potvora tady s námi prostě je. Naše Linda je hotová, připravuje na říjen další premiéru, o které opět neví, jestli vůbec bude atd. A trápí se kvůli hercům, kterým nezajistí práci. Nebudu to tady popisovat, prostě se trápím s ní. Měj pokud možno pohodový vstup do nového týdne.

    OdpovědětVymazat