pátek 11. září 2020

Venku nebo uvnitř?


Hezké odpoledne,u mě uvnitř,
doma již týden nemocná.Moje paní doktorka ze strachu,že jsem mezi lidmi v divadle chytla koronavir, mě objednala hned v pondělí bleskově na test.Dokonce mi i zařídila odběrový vůz domů, byla jsem ráda, protože i tak mě vyděsila a bylo mi opravdu špatně a představa jak někde čekám na odběry byla hrozná.
Přijeli ještě v pondělí odpoledne,co Vám budu říkat ...trochu jsem se obávala (moooc )
Proběhlo to ale opravdu rychle,předem mi zavolali,že za chviličku přijedou,
odběr proběhl rychle v chodbě domu a já jsem si oddychla,že nebyl zrovna v domě větší cvrkot,aby se někdo ze sousedů zbytečně nevyděsil.
Zavolat na Bulovku ohledně výsledků jsem si měla ve středu,ale už v úterý pozdě večer mi přišla sms zpráva, že jsem negativní.Oddychla jsem si a všichni moji kolegové a vedoucí v práci taky.Dostala jsem na potíže antibiotika a kurýruju se,zatím mi není moc dobře.
Ráda bych k těm odběrům ale řekla,že u mě to proběhlo rychle,byli ohleduplní,milý a nemohu říct absolutně nic negativního.Kdo to ještě neprodělal,je to nepříjemné,ale nic co by se nedalo vydržet,jen Vám pak pár hodin kape z nosu :)

Těšila jsem se jak si zajedu do Jysku a něčím si udělám radost,ale protože se delší dobu nikam nedostanu,malou radost jsem si udělala.
Pléd v šedé barvě s koženým prvkem je úžasný za opravdu skvělou cenu.
Neodolala jsem ani jednoduchému svícnu v nordic stylu.
Krásnou, pro mne designovou  lampičku na baterie na to moje malé svícení vršek 
keramika,spodek lampy dřevo v moc hezké barvě ,parádní kousek! A polštářek s nápisem nemohl chybět.Ceny nebyly vůbec vysoké,se vším jsem maximálně spokojená a těším se až tam zavítám osobně.


No a protože jsem skoro pořád v posteli,procházím si dokola Instagram a sleduju co je u koho nového,taky prohlíží Vaše blogy a čerpám inspiraci na až budu zdravá ...Pohledy z okna ráno...


a těší mě alespoň pohled na rostoucí kytičky doma,z těch mám radost celý rok.



Mějte se strašně moc hezky a zase brzy.
Renata

4 komentáře:

  1. Renatko,hlavně Ti přeji,aby jsi byla v pořádku.A když není člověku zrovna dobře,měl by si dělat radost vůbec.Koupila jsi si pěkné věci.Plédy mám ráda,jeden mám pořád na balkoně,chodím si tam sedat a večery už nejsou tak horké,tak přehodím přes sebe.Je hezké mít doma hodně zeleně,oceníme to hlavně přes zimu.
    Pohled na oblohu je nádherný.
    Měj hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško,jsi moc hodná,děkuju za milý komentář co člověka pohladí.Moc hezký víkend.

      Vymazat
  2. Reny, brzy se uzdrav. Já už jsem taky testy zažila, tak vím, o čem mluvíš. Ať ti je líp.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti,děkuju moc.Užívejte s tou Vaší chlupatou roztomilou kuličkou hezký víkend.

    OdpovědětVymazat