středa 7. října 2020

Pozdrav z Prahy



Krásné čtvrteční ráno,

nemůžu psát na blog tak jak bych chtěla.Mám tolik míst kam bych ráda zašla a fotila,prohlédla si výstavy a jen tak si lenošila.

Je to teď v práci náročnější,kolega onemocněl a tak nezbývá vůbec žádné volno,většinou pracujeme v jednom a i vedení uvažuje o tom,že kvůli hrozbě,že bychom museli všichni do karantény nás nějak rozdělí a jeden človíček bude na recepci a druhý někde v budově na telefonu.Nevím jak by to fungovalo,než seběhne a tak..to už se možná daná situace vyřeší,asi to nebude úplně šťastný.Ale chápu to,že pak by se budova musela třeba zavřít až by nikdo z nás nezůstal fit :)

Je to fakt divná doba,vím,že jsem to tady už nakousla,že to slyším všude okolo,trochu se bojím,aby divadlo nemělo fakt velké problémy a taky nezačalo propouštět.Tak snad si místo do budoucna udržím.

Tak tady alespoň pár fotek pro radost,mě dělají velkou.






Všem Vám přeji pevné zdraví i nervy a plno pohody a těšení se na Vánoce :)A doufám,že zase brzy tady.

Renata






 

23 komentářů:

  1. Renatko, ty fotky jsou úžasné. Tu první už jsem obdivovala na instagramu. Kde je to, prosím, focené?
    Ta opatření a vše, co se kolem děje....snažím se myslet pozitivně, ale jako strašák to tu stejně je. Moc si přeju, aby ta čísla tak neletěla nahoru, abychom se nedostali do stavu, v kterém byly některé regiony v Itálii na jaře. Aby se naše zdravotnictví udrželo ve slušné kondici a zvládalo péči o vážně nemocné. To je mé přání i s tím vědomím, že si to všichni stejně jednou (doufám, že opravdu jen jednou) budeme muset promarodit. Jen prosím, ne moc lidí naráz.
    Tobě i divadlu přeju, ať to ustojíte dobře. Je to fakt těžká doba.
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti,je to nahoru na Vyšehrad.Stím raketovým nárůstem je to děsivý,dnešní číslo mi vyrazilo dech.Děkuju moc za přání,jsi hodná.

      Vymazat
  2. Nádherný pozdrav z Prahy. Kouzelné fotky !!!!!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani,moc děkuji,jsem strašně ráda,že se líbí ! Prima neděli.

      Vymazat
  3. Renatko,tvoje fotografie jsou nádherné.V Praze jsem nebyla už dlouho a moc po tom toužím,ale teď bych se tam neodvážila.Líbí se mi moc ta ulička,je kouzelná.Chápu tvé obavy ze ztráty zaměstnání,každý má nějaké obavy v této době.Dcera,aby nemuseli zavřít restauraci,jejich zdroj obživy,syn v insolvenci,aby vše mohl poplatit.Zronva koukám na vyhlašování dalších opatření.
    Hlavně buď zdravá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško,děkuju za milý komentář,vidím,že to ani Vaše rodina nemá teda nijak lehké.Držím samozřejmě ve všem palce,at nejste nemocní a všechno nějak překonáte.

      Vymazat
  4. Renčo; to jsou tak krásné nabíjecí fotky)))
    Ta situace je horší; i u nás v práci začal řádit covidový uragán.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi,u nás na baletu v ND je to jak velký covidový kolotoč.Do toho neustálé udání anonymní na hygienu,časté kontroly,nenudíme se tam :)Buď zdravá i celá rodina a přeji krásnou neděli

      Vymazat
  5. Renčo, to je nádhera! jedna a fotka hezčí než druhá! Tak známá místa, ale nikdy se neokoukají!
    Jinak doba je skutečně divná, situaci musí řešit asi každý, veselé to skutečně není...
    Přeji hezký a hlavně zdravý den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko,moc děkuju za komentář.Ted jsem tu dlouho nebyla,kolegové dobírají dovolenou,když se vrátí tak zase někdo onemocní,tak je to takové rozházené ty dny a nemám moc čas,ani na focení které mi chybí.Ale já do toho zase naskočím.Přeju co nejhezčí neděli.

      Vymazat
  6. Reny, díky za tu nádheru. Prahu jsem si už dlouho neprošla a ani do budoucna to už asi nedám. Moc ti děkuji ještě jednou a co ti mám popřát, nebo vlastně nám všem. Ať se situace zklidní co nejdříve, abychom se zase mohli volně nadechnout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju,dekuju ze srdce moc.Já jsem tak ráda,že sem zavítají tak báječní lidé jako jsi Ty.Doufám,že se Vám doma daří a a přeju moc pěkný den a těším se až nakouknu k Tobě na blog.

      Vymazat
  7. Fotky jsou krásné, máš oko a pak si umíš s fotkami i skvěle pohrát.
    Ta patina do zlata, dokonalé. Dává to fotkám lesk starých časů.
    Hodně zdraví, hodně pohody.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezké dopoledne,odpovídám pozdě,ale přece.Děkuju moc za potěšující komentář,to focení mě fakt chytlo a jsem tak štastná,že se fotky někomu líbí.Děkuju moc a přeji krásnou pohodovou neděli.

      Vymazat
  8. Moc pěkné fotky. A je tam i ulice, kterou chodím hodně často :)

    OdpovědětVymazat
  9. Prekrásne fotky. Našťastie sa mi podarilo navštíviť tento rok Prahu a bola ako vždy krásna. Trojský zámok a botanická záhrada.
    A teším sa znova. Toto náročné obdobie pominie a zasa bude svietiť slniečko.
    Pekný nedeľný večer prajem Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leničko,děkuji i Vám za milý komentář,mě to vždycky tak potěší a nabije .Do botanické zahrady se chystám a doufám,že už se tam brzy dostanu a bude zase lepší doba.Ted mě chytil předvánoční čas víc,než kdykoli dřív a těším se neskutečně na Vánoce.Přeji kouzelnou neděli.

      Vymazat
  10. Krásné fotografie. Ten strach člověk má... ale jsou věci, s kterými nic neudělá... A tak je dobře, že se může potěšit krásnými fotografiemi. Praha je nádherná! A když se fotky podaří, udělají velkou radost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc a musím jen souhlasit,je to pravda.A když člověk může dělat co má rád,je to obrovské štěstí.Krásný den .

      Vymazat
  11. Moc mě krásné pražské fotky potěšily. Zvlášť ta Všehrdova ulička a Petřín :) Byli jsme zvyklí courat po Praze často, ale teď radši zůstáváme na našem okraji. Přeju pevné zdraví a dobrou náladu. Marie

    OdpovědětVymazat
  12. Maruško,děkuji a také přeji jen dobrou náladu a celé rodině zdravíčko a těšení se na Vánoce.Přeji moc hezkou neděli.

    OdpovědětVymazat