pondělí 24. května 2021

Pár střípků z posledních dnů





 Hezké pondělní odpoledne,

do normálu se vracím nějak pomaleji,pořád mi ještě po operaci není dobře a jsem z toho už trochu nešťastná.Pořád mi ještě nesedly prášky a pořád mi je lékař upravuje,ale ta nesnesitelná únava je tak obrovská,že v práci sotva vydržím a doma ve volnu skoro pořád jen spím.Měli jste někdo něco podobného?

Doktor mi říká pořád,že to chápe,ale že pro mne nemůže nic udělat dokud mi ty hormony nesednou a nenajde se pro mě ta správná výše,ale trvá to už dva měsíce.

V práci to sotva dávám ty celé dny a doma jen to nejnutnější a pořád bych jen pospávala...No co Vám mám říkat,stojí to za prd a cítím se mizerně.

Vyfotila jsem pár fotek za moje cesty z práce a do práce,taky u naší květinářky :) 

a tak co se mi líbilo.Mějte se moc krásně a nezanevřete na mě úplně .

Renata



























4 komentáře:

  1. Renatko,někam jsi se mně vytratila.Omylem jsem si smazala seznam blogů,kam ráda chodím a postupně je doplnila,ale tebe jsem nemohla dohledat.Asi také proto,že jsi se odmlčela.Koukám,co věcí tě postihlo.Jsi statečná.Já mám na levém laloku štítné žlázy velký uzel,ale nezvětšuje se a doufám,že to tak zůstane.Operace se bojím.Přeji ti,aby se hormony srovnaly a bylo ti dobře.
    Fotografie jsou úžasné,přímo na výstavu.
    Měj hezké dny

    OdpovědětVymazat
  2. Reny, moc ti přeji, ať je ti líp. Někdy to trvá. Já po nehodě po 4 letech pořád nejsem ok, ale jsem ráda, že žiju. Měj klidné dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky - jedna báseň.
    Moc Ti přeji, aby se cítila už lépe. Neboj, ono to přijde !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je mi líto. Krásné fotografie.

    OdpovědětVymazat